Test je website

  Hoe kan ik je bereiken?

  Vrijblijvend advies, zonder verplichtingen.

  Website op maat

  Jouw eigen website, met design op maat, optimale prestaties, en onbeperkte mogelijkheden.

  Unieke uitstraling

  Met een op maat gemaakte website kun je jouw eigen unieke stijl en branding creëren. In tegenstelling tot kant-en-klare templates, waarmee veel andere websites er hetzelfde uitzien, biedt een op maat gemaakte website de vrijheid om jouw design volledig aan te passen aan de identiteit van jouw merk. Het zal jouw bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achter te laten bij jouw bezoekers.

  Maatwerk of alles-in-één thema?

  Bij ons is maatwerk ook echt maatwerk. Dat wil zeggen: We ontwikkelen een WordPress thema met de juiste functionaliteit en design. Hiervoor gebruiken we een basis thema met basisfunctionaliteit en enkele frameworks, aangevuld met eigen code.

  Het verschil met een alles-in-éen thema? Bij ons in design leidend, niet de mogelijkheden van het thema. En minder code betekend een snellere, beter te onderhouden website.

  Betere gebruikservaring

  Door de website vanaf nul op te bouwen, kun je de navigatie en functionaliteit aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw doelgroep. Alles geoptimaliseerd voor een intuïtieve en soepele gebruikerservaring en optimale conversie.

  Flexibiliteit en schaalbaarheid

  Een nieuwe website is een hele investering, dus je wilt voorkomen dat deze snel weer moet worden voorkomen. Nieuwe functionaliteit moet eenvoudig worden toegevoegd, en wijzigingen globaal worden doorgevoerd, om ervoor te zorgen dat jouw website vele jaren meegaat.

  Optimale prestaties

  Wat je niet nodig hebt, hoeft ook prestaties niet in de weg te zetten. Want een snelle page-load zorgt voor betere vindbaarheid, gebruiksgemak, en dus conversie.

  Onafhankelijkheid

  Door te werken met open source oplossingen en veelgebruikte frameworks, ben je niet van ons afhankelijk. Het is jouw website, jij bent de baas!

  Werkwijze

  Bij het creëren van unieke webervaringen geloof ik sterk in een persoonlijke aanpak. Als zelfstandige ondernemer werk ik alleen of in samenwerking met vertrouwde collega’s om kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

  Persoonlijke aandacht

  Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en zorg ervoor dat ik goed begrijp wat jouw visie en doelen zijn. Door nauw samen te werken, te luisteren naar jouw wensen, en een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf en doelgroep bereiken we het beste resultaat.

  Volledig procesbeheer

  Omdat ik het gehele proces beheers, vanaf het ontwerp tot de ontwikkeling en implementatie, stelt dit me in staat om een naadloze en efficiënte workflow te garanderen. Door in vroeg stadium functionaliteit te kunnen beoordelen of testen en het ontwerp esthetisch tot in detail uit te werken is een top resultaat gegarandeerd.

  Uniek design

  Als vormgever met ruime ervaring in design voor webapplicaties, ben ik in staat om unieke en krachtige websites te creëren. Mijn passie voor design, gecombineerd met mijn technische expertise, zorgt voor websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren en conversies genereren.

  Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

  Als onafhankelijke ontwikkelaar kan ik snel inspelen op veranderingen en feedback van mijn klanten. Ik geloof in iteratieve ontwikkeling, waarbij we samen het ontwerp en de functionaliteit kunnen aanpassen gedurende het proces. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

  Kosten

  Hoewel ik geen groot bedrijf ben met zware overheadkosten, heb ik toegang tot efficiënte en kosteneffectieve tools en technologieën. Ik maak slim gebruik van open-source software en bewezen ontwikkelmethoden om de kosten te optimaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarnaast staat persoonlijke betrokkenheid bij mijn klanten centraal, wat betekent dat ik op een transparante manier samenwerk om de kosten onder controle te houden en binnen het budget van mijn klanten te blijven.

  Er zijn altijd goedkopere alternatieven en een op maat gemaakte website mag dan vaak wat meer investering vereisen dan goedkopere alternatieven, maar het biedt op lange termijn een beter rendement. Het verhoogt de geloofwaardigheid van jouw bedrijf, verbetert de gebruikerservaring, verhoogt de conversie en helpt om jouw zakelijke doelen te bereiken. Door te investeren in kwaliteit en vakmanschap, krijg je een website die jouw investering waard is en die een positieve impact zal hebben op jouw online succes.

  Vragen?

  Neen vrijblijvend contact op!