Partners

The Golden Delicious, mrWeb, KM Internet, Blits Motion

Over page202

Vanuit het nuchtere Westfriesland probeer ik, Jonne Bakker, de wereld een beetje mooier en functioneler te maken. Als vormgever met bovengemiddelde interesse in techniek en pragmatische kijk op functionaliteit klanten verder helpen, daar wordt ik blij van:-)

Freelance Webdesign / Front-end development

Als uitvoerend verlengstuk van marketing afdeling of als aanvulling op design/development. Snel resultaten behalen door vlotte afstemming van design en development. Design implementatie zonder daarvoor extra externe development resources te hoeven raadplegen.
Mijn achtergrond als vormgever staat hierin garant voor een esthetisch resultaat, wat met frontend-skills responsive tot in detail wordt uitgewerkt. Daarbij kan ik door mijn technische kennis snel inschatten wat haalbaar is en zo een design op maat creëren. Implementatie altijd met respect voor framework/cms en een zo beperkt mogelijke impact op werking/updates website/applicatie.

Freelance UX/UI design

Ik denk graag pragmatisch na over de interactie en gebruiksgemak, of dit nu gaat om print of mobiele app. Vormgeving in dienst van het eindresultaat. Door kritisch te kijken naar problemen/wensen en in te leven in de doelgroep proberen een beter resultaat te behalen. Mijn brede ervaring als designer helpt om samen de juiste keuzes te maken, en technische ervaring kan ik development bijstaan voor een prima uitwerking.

Website design, development en beheer

Het is heerlijk kennis en ervaring te kunnen combineren in een project van begin tot eind. Door vroeg functionaliteit in te kunnen schatten en in development design in detail uit te kunnen werken. Van concept/interactie t/m beheer bij een aanspreekpunt, waardoor direct snel resultaat en geen overbodige kosten. Maatwerk WordPress thema’s voor optimaal resultaat qua design, page-speed en functionaliteit. Door een afgewogen combinatie van open source middelen met aanvullende functionaliteit en styling op maat.

En doordat ik van begin tot eind bekend ben met het resultaat en deze zo min mogelijk overbodige code bevat is het beheer overzichtelijk en daardoor betaalbaar.

Bekijk m’n volledige cv op LinkedIn